Loppet

Lördagen den 26 maj 2018 är det dags för tredje upplagan av Alzheimerloppet i Stockholm. Ett lopp som arrangeras för att uppmärksamma Alzheimers sjukdom och samtidigt samla in pengar till det fortsatta forskningsarbetet – vårt enda hopp i kampen mot Alzheimer. Anmälningsavgiften är 400 kr och går oavkortat till Alzheimerfonden. Var med och spring eller gå för hjärnan!

Loppet utgår från Tingshusslätten i Hagaparken (gräsområdet bakom Stallmästargården) i Stockholm och sträckan är 5 km. Du kan välja att springa eller gå i ditt eget tempo – det viktigaste är att du är med! När du hämtar ut din nummerlapp på startområdet får du även årets officiella Alzheimerloppet t-shirt.

Efter målgång serveras förtäring från Nocco och Barebells i väntan på prisutdelningen. Dessutom kommer Joppes Food Truck att finnas på plats för att sälja tre exotiska maträtter från världens alla hörn. Passa på att mingla med andra motionärer och besök representanter från Alzheimerfonden som berättar mer om sin verksamhet och hur ditt deltagande gör skillnad!

Praktisk information
Nummerlapp och t-shirt går att hämta på startplatsen mellan kl 10:30-11:00
Vi kör igång programmet med information från scenen och uppvärmning kl 11:15-11:50.

Startskottet går kl 12:00.

Hederspris kommer att tilldelas den kvinna och man som kommer först i mål.

Passa på att köpa lotter för 50kr/st för chansen att vinna riktigt fina priser. De lyckligt lottade kungörs efter prisutdelningen. Det du kan vinna är:

  • Såstaholmsweekend för 2 personer (värde 3660 kr)
  • Herrgårdsfika på Såstaholm Hotell & Konferens för  4 personer (värde 780 kr)
  • 1 tim & 15 min golfträning för 2 personer på Täby GK med lektioner från golfproffset Linus A Karlsson (värde 3000 kr)

Sista anmälningsdag är den 23 maj.

Att tänka på
Åldersgräns 12 år.
De som går med stavar, hundar eller barnvagn startar längst bak.
Ingen återbetalning på redan inbetald anmälan.

Populära anti-ED-läkemedel kan klassificeras som en fosfodiesteras typ 5-hämmare (tablettform). Tillsammans med läkemedel som innehåller Tadalafil, är Sildenafil också en populär anti-ED-medicin som säljs under olika varumärken.tadalafilenfrance.com, viagradanmark.eu