Loppet

Lördagen den 26 maj 2018 är det dags för tredje upplagan av Alzheimerloppet i Stockholm. Ett lopp som arrangeras för att uppmärksamma Alzheimers sjukdom och samtidigt samla in pengar till det fortsatta forskningsarbetet – vårt enda hopp i kampen mot Alzheimer. Anmälningsavgiften är 400 kr och går oavkortat till Alzheimerfonden. Var med och spring eller gå för hjärnan!

Loppet utgår från Tingshusslätten i Hagaparken (gräsområdet bakom Stallmästargården) i Stockholm och sträckan är 5 km. Du kan välja att springa eller gå i ditt eget tempo – det viktigaste är att du är med! Efter målgång serveras förtäring i väntan på prisutdelningen. Passa på att mingla med andra motionärer och besök representanter från Alzheimerfonden som berättar mer om sin verksamhet och hur ditt deltagande gör skillnad!

Alzheimerloppet 2018 i Hagaparken, Stockholm

Praktisk information
Hederspris kommer att tilldelas den kvinna och man som kommer först i mål. För oss är dock alla som är med  och bidrar vinnare och samtliga som deltar i loppet kommer därför vara med i en utlottning av fina priser där nummerlappen fungerar som ”lottnummer”.

Starttid för Spring-klassen är 12:00.
Starttid för Gå-klassen är 12:05.

Att tänka på
Åldersgräns 12 år.
De som går med stavar, hundar eller barnvagn startar längst bak.
Ingen återbetalning på redan inbetald anmälan.